Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Nedenfor kan du læse mere om, hvad jeg kan gøre for dig

Fysioterapi, Personlig træning og Kostvejledning

Grundet mine mange uddannelser, kan jeg sikrer dig at du blev hjulpet fra start til slut, og hele vejen rundt. Uanset om du har gener eller smerter i kroppen eller dit ønske er at ændre på din figur og funktionsevne, så er du sikret professionel hjælp af den bedste kvalitet!

01.

Fysioterapi

Vi finder årsagen og baggrunden for din problematik og da du selv er en del af løsningen, vil behandlingen være 100% tilrettelagt efter dine behov og ønsker. Slip af med dine smerter og gener i et trygt forløb.

02.

Personlig træning

Vi lægger sammen en træningsplan for, hvordan du bedst opnår dit mål. Du vil blive "uddannet" i, hvordan du opnår den bedst mulige træning for netop dig og din krop samt hvordan du vedligeholder den, efter endt forløb.

03.

Kostvejledning

En ting er at fjerne smerten, en anden er at træne de rigtige øvelser, men måske det vigtigste, er hvad vi spiser og kommer ind i vores krop.

Sådan arbejder jeg

01.

Konsultation

I første omgang tager vi en snak om din situation og hvad du drømmer om at opnå

02.

Opstart

Vi start op og sikre at både træning og kostprogrammer er et godt match for dig

03.

Træning og kost

Vi forbedre og optimere løbende dit træningsprogram og din kost for hele tiden at sikre den er mest optimal

04.

Vedligeholdelse

Når du er kommet i mål, er det vigtigt at vedligeholde det. Jeg er altid kun et opkald eller en sms væk.

Fysioterapi

Professionel behandling af dine skader!

Behandling

Ved første intervention skal vi have undersøgt årsag og baggrund for din problematik. Derefter lægger vi en plan for, hvad der skal ske. Gennem specifik behandling, får vi behandlet din problematik og du vil efter hver intervention blive instrueret i nogle få og overkommelige hjemmeøvelser, som støtter op om din behandling. Du vil altså ikke blot få fjernet din problematik, men du vil også lære baggrunden for denne, samt hvorfor den er opstået. Du vil også lære hvad du skal gøre i hverdagen for at sikre at den ikke kommer tilbage.

Massage

Massage er et vidt begreb, og dækker over en bred vifte af hands-on teknikker med forskellige målsætninger. Alle massagebehandlere er forskellige, og behandlingen varierer af både fysisk formåen, samt behandlerens erhvervede teoretiske og empiriske viden. Jeg anvender og kombinerer mange forskellige massageteknikker i min behandling for at opnå optimal resultat af interventionen.

Bløddelsbehandling

Her anvendes præcise dybdegående massageteknikker som kombineret med fysioterapeutiske teknikker skaber varme, fleksibilitet og øget cirkulation i vævet, hvilket understøtter og afhjælper den igangværende vævsproces. Desuden fremmes opheling/ rekonstruktion af det ødelagte eller malplacerede væv ved at skabe en optimal placering af de involverede vævsstrukturer(allignment).

Ledsstillingskorrektion

Centrering af led og derved optimal funktion opnåes gennem korrigering og længdejustering af de involverede strukturer som skaber en skæv og upræcis stilling i leddet. Denne, erhvervede, destruktive og funktionsbegrænsende ledstilling kan skyldes alt fra uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, til medfødt holdningsanomali. 

Smertereduktion

Smerter kan være inhiberende og begrænsende for både funktion og levevis, og kan skyldes mange forskellige påvirkninger af din krops nervesystem. Smertereduktion dækker over både kort og langsigtet smertebehandling som fremmer både velvære og funktion i hverdagen!

Kinesiotapening

Optapening kan fremme både cirkulation, ledstilling, kropsholdning og funktion. Dette kan anvendes i mange forskellige situationer og kan være både afhjælpende, støttende og korrigerende, men optapening står aldrig alene i behandlingen. Dette vil ofte være et supplement og fungerer som et tillæg der understøtter en forudgående intervention.

Personlig træning og kostvejledning

Uanset om dit ønske er at tabe dig, bygge mere muskelmasse, eller at forbedre din funktionsevne, så kan jeg sikre dig det bedste resultat! Du bliver hjulpet hele vejen!

Personlig træning

Ud fra dine ønsker, laver vi en målrettet plan for, hvad vi skal opnå. Vægt, mål og funktion! 

Vi finder ikke blot de optimale øvelser for at opnå din målsætning, men vi sørger også for at de er tilpasset dine kompetencer og dit funktionsniveau. På denne måde sikrer vi ikke blot fremgang i din styrke, men også for at dine led og mekaniske strukturer kan følge med så hele din krop ikke kun bliver stærkere, men også at din funktion bliver bedre og smertefri!

Gennem forløbet vil du lære alt hvad træning kan indeholde af forskellige øvelser, belastninger, tempo, rytmer og nøjagtig hvordan hver enkelt bevægelse skal udføres, for at få optimalt udbytte af din træning. Din træning er altså ikke blot for at nå et mål på 10 uger, men også for at uddanne dig i, hvordan du bedst muligt træner i centeret, hjemme mv. for at opnå og vedligeholde dine resultater! Du vil altså lære en masse om træning.

Fedtforbrænding og vægttabstræning

For dig der ønsker at tabe dig, og genskabe din tidligere form og funktion eller ønsker et nyt attraktivt kropsligt udseende. Gevindsten ved vægttab er ikke kun æstetisk, men også i form af reducering af belastningen af din krop, både lunger og kredsløb, blodtryk og fysiologiske processer, men også form af uhensigtsmæssige mekaniske belastninger igennem led, muskler og andre elementer i bevægeapparatet. Både selvtræning og personlig træning vil indgå i en specifik og målrettet træningsplan som vil blive konstrueret i en overskuelig form, efter dine behov og ressourcer.

Genoptræning

Genoptræning dækker over både igangsætning af selvtræning med træningsprogram og længere interventionsforløb med målrettet træning og/ eller kombineret med fysioterapeutisk behandling for at genskabe funktion efter operation eller andet som ligger til grund for tab af funktion. Efter grundig undersøgelse, konstrueres en målrettet plan ud fra dine ressourcer og muligheder. Du vil trygt blive fulgt igennem øvelser og intervention, og du vil både under og efter dit genoptræningsforløb blive rådgivet og kontinuerligt justeret for at opnå optimalt resultat. 

Målrettet funktionstræning

Målrettet funktionstræning dækker over en flerkomponeret målrettet træning der skal fremme din ønskede funktion indenfor et specifikt område. Dette kan være som fodboldspiller, skiløber, eller anden udøvelse. De specifikke funktionskrav der indgår i den pågældende sportsgren eller lign. bliver nøjagtig analyseret og træningen vil blive tilrettet så de involverede funktionskrav vil blive understøttet og den generelle funktionsevne vil blive optimalt forbedret, så du bliver bedre til netop det du ønsker! 

Bodybuilding
og proportionstræning

Her er træningen målrettet skulpturering af dit fysiske kropslige udseende. Her anvendes forskellige træningsprincipper for at opnå muskelvækst og fedtreduktion i de netop de områder som du ønsker. Her er udseende og forfængelighed i højsædet, og en målrettet plan, som involverer både selvtræning og personlig træning, samt kostoptimering skræddersyes til dig efter både behov og ressourcer.

Kostvejledning

Gennem optimering af din kost, kan vi støtte op om din målsætning. Fedttab, muskelopbygning, forbedring af funktion eller en kombination af flere. Du vil ikke blot lære hvad du skal spise, men også hvordan disse nye tiltag bliver implementeret i din hverdag. Jeg hjælper dig gennem hele perioden, indtil det sidder i skabet og på et tidspunkt vil du selv kunne jonglere med de forskellige råvarer i din mad. Hvorfor skal du spise det, hvorfor skal du ikke spise det, hvor meget af det osv.! Jeg lærer dig at finde en balance i dit madindtag, så du fremover kan opnå og sikre yderligere resultater på egen hånd. Du vil altså lære en masse om kost.