Din lokale fysioterapeut og personlige træner.

Fitness-Fys

Velkommen til Fitness-Fys. Mit navn er Mads Fys og jeg tilbyder fysioterapi, personlig træning og kostvejledning i Roskilde.

Velkommen til Fitness-Fys

Jeg hedder Mads Fys og jeg er fysioterapeuten bag Fitness-Fys.dk. Her på siden her kan du læse lidt om, hvem jeg er og hvad jeg kan gøre for dig.

Grundet mine forskellige uddannelser og snart 20 års erfaring i motionscentret, kan jeg hjælpe dig, uanset din problemstilling. Om det er:

 • At behandle og forebygge dine smerter og gener.
 • Vægttab og/eller muskelopbygning
 • Målrettet træning til at genvinde eller forbedre din nuværende funktionsevne, f.eks efter en skade.
 • At du har et specifikt mål som f.eks. at blive hurtigere, stærkere eller mere udholdende inden for netop din sportsgren

Uanset din alder og køn, så er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig med det du ønsker. 

Ring eller send en sms, Man-Fre: 8:00-20:00

+45 28 12 43 11

Lad mig vide mere om dig. Kontakt mig her

Fysioterapi​

 • Massage
 • Bløddelsbehandling
 • Ledsstillingskorrektion
 • Smertereduktion
 • Ultralydsbehandling

Personlig træning & Kostvejledning

 • Fedtforbrænding og vægttabstræning
 • Genoptræning
 • Målrettet funktionstræning
 • Bodybuilding og proportionstræning
 • Kostvejledning

Priser

Hos Fitness-Fys er du sikret den bedste behandling, til en den bedste pris!

Behandling

• 30 min. - 500,-
• Tilbud: 3 x 30 minutter for 800 kr. (spar 700 kr.)

Personlig træning & kostvejledning

• 10 ugers træningsforløb inkl. kostforløb - 4000,-

MadsTransperant
Med mine egne ord:
"Som selvstændig fysioterapeut og sundhedsprofessionel, elsker jeg min daglige kontakt med mange forskellige mennesker. Alle med forskellige ønsker og problematikker.
Uanset om det er i behandlingen af skader og gener eller ved at hjælpe med vægttab eller muskelvækst, så nyder jeg at have den funktion som problemløsende instans. Jeg sætter en stor ære og prioritet i kvaliteten af mit arbejde.

Jeg er præget af min baggrund som bla. bodybuilder, ved at være en meget sympatisk behandler og træner, som arbejder i og gennem det menneskelige aspekt, ud fra individuelle behov og ressourcer.
Min evne til at finde den rette løsning til dig og din hverdag, skyldes min store interesse og erfaring indenfor træning og behandling. Jeg startede allerede da jeg var 16 år, i den lokale idrætsforening i Borup.

Mine mangfoldige erhvervede kompetencer gør mig succesfuld og målrettet i at løse opgaven, til at finde netop den løsning der fungerer for dig - og ikke hvad der fungerer for andre"
Mads Berg Sonne

Ledende fysioterapeut i Fitness-Fys

Jeg er født i April 1983 og siden teenageårene har kroppen og dens funktionsevne været min store lidenskab. Jeg kender til livets op og nedture og derfor elsker jeg at arbejde i en verden, hvor det individuelle menneske er i fokus. At bruge min hverdag på at hjælpe mennesker, er det jeg elsker ved mit job.
Hvem er Mads Fys?
I privaten er jeg en stolt og dedikeret far, til en fantastisk lille dreng. Rollen som far er det mest betydningsfulde for mig som menneske, og min kærlighed til ham er det bedste jeg ved!
En dedikeret far
Mit engagement omkring mit arbejde med kroppen, bunder i mit eget arbejde med mig selv og min krop. At have mærket og erfaret de mange fantastiske effekter ved at bruge min krop, gør mig til en bedre behandler og træner. Arbejdet med menneskekroppen vil altid være min store passion!
Aktiv styrketræner

Kundeanmeldelser

Super god og effektiv behandling, som følges op af øvelser og vejledning. Jeg har været særdeles tilfreds med forløb hos Mads-Fys og kan varmt anbefale ham.
Pernille Lützhøft Jensen
100% den mest kompetente fysioterapeut som jeg har haft behandlinger hos 👍
Frank Evald Madsen
Rigtig god dybdegående massage. Kan virkelig finde ud af at tage fat. Professionel, og fagligt dygtig, og kan derved give råd og vejledning omkring skader og smerter! 5/5 ⭐️
Pernille Rasmussen
Fantastisk massage, kan virkelig finde ud af at tage fat. Giver gode råd og vejledning omkring forebyggelse af smerter i kroppen. Mads får altid løsnet op for mine spændinger i ryg og skuldre. 5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heidi Thousgaard Mikkelsen
Har igennem flere år benyttet mig af Fitness-Fys og er aldrig blevet skuffet. Mads ekstremt dygtig, professionel og en vanvittig rar fyr. De varmeste anbefalinger herfra
Pia Schwanenflügel Eilskov
Fantastisk massage - Mads får altid løsnet op i min ømme krop Og han tager bare fat ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Sanne Nyegaard
Jeg har igennem 6 år trænet i Lifeclub og er i den forbindelse blevet opmærksom på Mads fys og hans fantastiske evner. Jeg har i flere omgange fået behandlinger for infiltrationer i nakke og den øverste del af skuldrene. En befrielse når man rejser sig fra briksen og Mads’ æltende og masserende vante hænder. Fem stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lars Andersen
Jeg har brugt Mads som personlig træner - og som fysioterapeut. Han er altid velforberedt, altid glad og smilende - og altid klar til at presse de sidste procenter ud af dig. Jeg har været utrolig glad for at bruge Mads' tjenester. Han er vidende og dygtig og jeg kan kun anbefale ham - både som træner og som fysioterapeut.
Anders Hansen Djurhuus
Jeg har ikke tal på alle de små og større skader, Mads har hjulpet mig med. Han gjorde en kæmpe forskel allerede allerførste gang, jeg var til behandling hos ham. Jeg havde længe gået med en ubehandlet skulder, der gradvist var blevet dårligere efter et uheld med min hest. Natten efter min første behandling hos Mads vågnede jeg med armen over hovedet - sikke en forskel! Jeg vælger Mads, hver gang jeg skal have hjælp med en skade, han skuffer aldrig!
Malene Højrup Møller
Da jeg startede hos Mads for 15 mdr. siden, var min ryg så dårlig. Har haft dårlig ryg siden 1987. Jeg kunne ikke lege med mine børnebørn, havde svært ved at passe mit arbejde. Jeg startede med træning og massage, og det har jeg gjort siden. Nu 15 mdr. siden kan jeg passe mit arbejde bedre, samt lege med børnebørnene. Jeg ved at jeg skal træne, og ha massage resten af livet. Mads har gjort et stort arbejde med mig.
Pia Moth
Jeg kan kun give Mads de varmeste og bedste anbefalinger. Jeg har brugt Mads både til træningsprogrammer til behandlinger. De sidste omgange har det været overbelastet akillessene og piriformis syndrom. Sidstnævnte krævede en del forskellige behandlingsformer og masser af tro på, det nok skulle blive godt. Mads giver ikke op, det skal han ha 💪🏻 Derudover er der ingen tvivl om, at Mads har en stor viden indenfor træning, anatomi og fysiologi. Hvilket kun gør en tryg i hans hænder og en følelse af, at jeg er hos en der ved hvad han laver. Derfor tager jeg gerne den ekstra køretur for den rette behandling. Mads - han kan noget !!
Gitte Brouer Dalsgaard
Rigtig god dybdegående massage. Kan virkelig finde ud af at tage fat. Professionel, og fagligt dygtig, og kan derved give råd og vejledning omkring skader og smerter! 5/5 ⭐️
Pernille Rasmussen