Behandling

Fysioterapi

Ved første intervention skal vi have undersøgt årsag og baggrund for din problematik. Derefter lægger vi en plan for, hvad der skal ske. Gennem specifik behandling, får vi behandlet din problematik og du vil efter hver intervention blive instrueret i nogle få og overkommelige hjemmeøvelser, som støtter op om din behandling. Du vil altså ikke blot få fjernet din problematik, men du vil også lære baggrunden for denne, samt hvorfor den er opstået. Du vil også lære hvad du skal gøre i hverdagen for at sikre at den ikke kommer tilbage.

Personlig

Træning

Ud fra dine ønsker, laver vi en målrettet plan for, hvad vi skal opnå. Vægt, mål og funktion! 

Vi finder ikke blot de optimale øvelser for at opnå din målsætning, men vi sørger også for at de er tilpasset dine kompetencer og dit funktionsniveau. På denne måde sikrer vi ikke blot fremgang i din styrke, men også for at dine led og mekaniske strukturer kan følge med så hele din krop ikke kun bliver stærkere, men også at din funktion bliver bedre og smertefri!

Gennem forløbet vil du lære alt hvad træning kan indeholde af forskellige øvelser, belastninger, tempo, rytmer og nøjagtig hvordan hver enkelt bevægelse skal udføres, for at få optimalt udbytte af din træning. Din træning er altså ikke blot for at nå et mål på 10 uger, men også for at uddanne dig i, hvordan du bedst muligt træner i centeret, hjemme mv. for at opnå og vedligeholde dine resultater! Du vil altså lære en masse om træning.

Personlig

Kostvejledning

Gennem optimering af din kost, kan vi støtte op om din målsætning. Fedttab, muskelopbygning, forbedring af funktion eller en kombination af flere. Du vil ikke blot lære hvad du skal spise, men også hvordan disse nye tiltag bliver implementeret i din hverdag. Jeg hjælper dig gennem hele perioden, indtil det sidder i skabet og på et tidspunkt vil du selv kunne jonglere med de forskellige råvarer i din mad. Hvorfor skal du spise det, hvorfor skal du ikke spise det, hvor meget af det osv.! Jeg lærer dig at finde en balance i dit madindtag, så du fremover kan opnå og sikre yderligere resultater på egen hånd. Du vil altså lære en masse om kost.

Vil du høre mere

Kontakt

 

Skriv til mig på  kontakt@fitness-fys.dk

Vil du høre mere

Kontakt